Ätbara sexleksaker

sexleksakerÄtbara sexleksaker brukar man oftast använda för att förhöja njutningen vid oralsex. Det finns många olika ätbara sexleksaker;
Underkläder gjorda av godis, Upphetsande för den som vill slita av sin partners kläder med tänderna, eller ännu bättre äta upp dom.

Ätbar kroppfärg. Flytande godis man kan måla på sin partner med. Man slickar/suger upp det. Det finns i många olika smaker: Choklad, Jordgubb, vit choklad, banan, Mango, citrus m.m.

Blow Job Blast. Bj blast är en smattrande pulver man häller på tungan när man utför oralsex på sin partner. Det ska vara helt ofarligt och väldigt stimulerande.

Ätbar massageolja och glidmedel. Massageoljan Liknar kroppsfärgen. Förutom att med massageoljan smörger man in partnern. Oljan är helt ofarlig att äta, men den blir väldigt kladdig när den börjar torka. Medans glidmedlet brukar man bara använda vid oralsex eller vaginalt sex. Man brukar applicera glidmedlet på partnerns kön och slicka och suga bort det, Eller använda det som vanligt glidmedel. Det kan väcka irritation men brukar inte vara något allvarligt.

Den ätbara dildon. Dildon är en helt vanlig sexleksak fast gjord i vingummi. Vingummit är utformad som en penis och ser precis ut som en vanlig dildo. Det är dock ingen vibrator i den.

Clona din eller din partners penis i choklad. Först gör du en avgjutning, efter det häller man chokladblandningen i avgjutningen. Låt den stelna, sen har du en avgjutning av penisen. Man kan inte använda den som en vanlig sexleksak utan bara äta den.